Systemische counseling

Wat is systemische counseling & coaching?

Systemische counseling & coaching is een vorm van begeleiding die gericht is op het verkennen en begrijpen van de onderliggende systemische patronen,mechanismen en dynamieken die van invloed zijn op je leven en je gedrag. Het richt zich op het bewust worden van de verbindingen tussen verschillende aspecten van je leven in relatie tot je familie, relaties, werk en jouw eigen persoonlijke geschiedenis.

Tijdens systemische counseling & coaching wordt aandacht besteed aan de manier waarop deze (oude) verbindingen en patronen jouw gedrag, emoties en keuzes nu beïnvloeden. Door het verkennen van deze systemische aspecten kun je inzicht krijgen in waar bepaalde terugkerende problemen, blokkades of herhalende patronen vandaan komen.

Samen onderzoeken we de interacties, rollen en invloeden binnen je systeem, met als doel het creëren van meer bewustzijn, veerkracht en balans.

Wanneer wordt systemisch counselen & coachen gebruikt?

Systemisch counselen & coachen kan worden ingezet bij uiteenlopende vraagstukken; relaties, het omgaan met conflicten, het verwerken van verlies of trauma, het vinden van richting en het bevorderen van persoonlijke groei. 
Er wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan methoden (1:1 opstellingen, opstellingen in the mind, gesprekstechnieken, EMDR) etc. 

Heb je een vraag?

AARZEL NIET EN NEEM CONTACT MET ME OP

Naar het contactformulier