Boek een sessie

  • 1-op-1 sessies familieopstelling

    Tijdens 1-op-1 sessies voor familieopstellingen bij Silke krijg je de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt om inzicht te krijgen in de dynamieken binnen jouw familie- en sociale systemen. Door middel van opstellingen word je geholpen om blokkades en patronen te doorbreken en meer ruimte te creëren voor groei en ontwikkeling. Silke biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je je vrij kunt voelen om je emoties te uiten en diepgaande veranderingen te ondergaan. Of je nu worstelt met persoonlijke problemen of de relaties met dierbaren wilt verbeteren.

  • Groepsessies familieopstelling

    Bij Silke, en haar collegas Denise Hardeveld, Wilma Overbeek en Daan Ruiter, kun je deelnemen aan groepsessies familieopstellingen, waarbij je samen met andere deelnemers aan de slag gaat met je persoonlijke thema's en vraagstukken. Tijdens deze sessies maak je gebruik van de wijsheid en inzichten van de groep en word je begeleid door Silke als ervaren coach en therapeut. Door de kracht van de groep kunnen er diepgaande en helende transformaties plaatsvinden. De sessies vinden plaats in een veilige en respectvolle omgeving, waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn en te delen wat nodig is.

  • Systemisch Counseling

    Systemisch counseling maakt gebruik van verschillende technieken, zoals opstellingen, om deze patronen en dynamieken te identificeren en te onderzoeken. Het is een holistische benadering die niet alleen focust op individuele problemen, maar ook op de bredere context waarin deze problemen zich voordoen. Systemisch counseling kan helpen bij een breed scala aan problemen, zoals relatieproblemen, stress, burn-out en trauma. Het is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar dieper inzicht in hun relaties en interacties met anderen en die zich willen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

1 van 3

Heb je een vraag?

AARZEL NIET EN NEEM CONTACT MET ME OP

Naar het contactformulier